Konferens i City

Dags för konferens i Stockholm City?

Stockholm har ett brett utbud av ytterst kompetenta och prisvärda konferenslösningar och de allra flesta hittar du just i city: vare sig du vill boka en dagkonferens eller iscensätta ett lyckat företagsevent.

För att hjälpa dig hitta rätt är det enklast att använda vår smarta och kostnadsfria offertförmedling. Då får du snabbt förslag från flera olika konferensanläggningar i city.

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

# 1. Citykonferens

[ratings id=”644″]
injengörshusetDet hörs på namnet att Citykonferenser är rätt företag att vända sig till om du ska boka konferens i Stockholm City. Beläget på Malmskillnadsgatan i centrala Stockholm erbjuder Citykonferens 13 lokaler för både små och stora konferenstillfällen. Med fokus på service, modern teknik och konferenslokaler avsedda för smidig kommunikation, samt ett koncept och en affärsidé utmejslad för att erbjuda ”professionell möteskvalitet”, är det inte så konstigt att Citykonferenser blivit en av stans mest populära konferensanordnare.

lasmer

# 2. Spårvagnshallarna

[ratings id=”593″]
spårvagnshallarnaSpårvagnshallarna är absolut inte valet för dig som vill boka ett möte där tyngdpunkten är tänkt att ligga på olika aktiviteter och upplevelser (såsom vinprovning eller kajakpaddling). Är du däremot på jakt efter en konferenslokal i de centrala delarna av stan där själva mötet och kommunikationen är det viktiga så är Spårvagnshallarna ett utmärkt val. Det är nämligen affärsidén bakom Spårvagnshallarnas verksamhet: att skapa förutsättningar för lyckade konferenser och inspirerande möten mellan människor.

lasmer

#3. WTC

[ratings id=”634″]
WtcDet känns på något sätt självklart att ha med World Trade Center på en lista som tipsar om citykonferenser. Inte minst för att detta är en av landets absolut bästa platser för konferenser – vare sig du avser boka för tio personer, hundra eller tusen. På WTC finns mängder av olika lokaler att välja mellan, all teknik som behövs (och mer därtill), mat & dryck av bästa snitt, en personal som verkligen brinner för sitt jobb som konferensbokare. Restaurangen är Svanenmärkt vilket borgar för kvalitet och fräscha råvaror.

lasmer

#4. 7A Centralen

[ratings id=”755″]
Precis som namnet avslöjar är det här en konferensanordnare med läge vid centralen i Stockholm. På så vis är 7A Centralen en optimal anläggning för konferenser i ”farten”. Detta gäller inte minst när ni behöver samordna ett möte eller en konferens med besökare från flera orter i Sverige – eller världen. Men här finns också kapaciteten för riktigt stora konferenser under flera dagar. Utmärkt service, god mat och all teknologi som behövs för att skapa ett inspirerande och effektivt möte.

lasmer

Powered by WordPress. Designed by WooThemes