c/o Krägga Herrgård

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

c/o Krägga Herrgård

Oavsett om du kallar Krägga Herrgård för en tillflyktsort, magnifik herrgård eller bara tänker på den fantastiskt naturomgivningen, så är det här en plats för fantastiska möten och ny inspiration.

Ett vanligt användningsområde för Krägga är fester och bröllop, men det är givetvis också en utmärkt plats för att hålla inspirerande konferenser. Med Stockholm som utgångspunkt behöver du ta dig cirka 45 minuter norrut med bil, eller cirka 5,5 mil med vilket transportmedel ni föredrar. Här kan ni arrangera allt från små trevliga get-togethers till maffiga storkonferenser. Den största konferenslokalen består av ett moderniserat 1700-talsstall, en lokal på 600 kvm som härbärgerat produktlanseringar, företagesvent, middagar och cocktailpartys av legendariska proportioner. Samtidigt finns här förstås även mindre mötesrum som passar utmärkt för små sällskap och företag. Maten på hotellet håller hög klass, med ett slags rustik ”slow-food” som bas. Man vinnlägger sig alltså om lokala råvaror och en meny som följer det bästa för säsongen.


huset
Adress:
c/o Krägga Herrgård
746 93
Bålsta
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.kragga.se
Epost: info@kragga.se
Telefon: 08 – 400 523 10

Karta:

Konferenslokaler
8
Grupprum
8
Maxantal konferens
300
Enkelrum
25
Dubbelrum
22
Antal bäddar
69

kragga

Tyck till om c/o Krägga Herrgård
Har du bokat konferens c/o Krägga Herrgård?
Uttryck din åsikt genom att rösta här nedanför från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes