Dagkonferens i Stockholm

Det finns förstås många alternativ för dig som vill boka en dagkonferens i Stockholm.

Enklast är förstås att använda vår offertförmedling. Fyll i formuläret längst ner på den här sidan och välj bara ”dagkonferens” i listan. Därefter får du strax förslag från flera konferensanordnare – och kan välja det som passar era behov. Tjänsten är helt gratis och du får upp till 5 förslag.

Extra viktigt med planering & struktur

När man bokar en konferens av det här slaget är det extra viktigt med planering, struktur och, inte minst, tekniken.

Det gäller visserligen under alla typer av konferenser, men under en dagkonferens i Stockholm har man ofta ett mer begränsat antal timmar att gå igenom många viktiga punkter. Varför det är extra viktigt att saker och ting fungerar felfritt.

  • Ett avbrott på grund av att tekniken inte fungerar, att bredbandet är ostabilt, att det saknas en overhead-projekter, att anteckningsblocken som utlovats inte finns på plats, eller liknande, har potential att få hela dagkonferensen ur rytm. Inte minst är det också en fråga om kostnader och resurser.
  • Ett avbrott på en halvtimme kan bokstavligen innebär massor av värdefulla tusenlappar rakt ut i sjön, både vad gäller kostnaden för att boka en dagkonferens i Stockholm, men också i det tillfälle till kommunikation, planering och förbättringsarbete man går miste om.

Därför är det också viktigt att du vänder dig till en konferensanläggning som kan det här med dagkonferenser. Som, så att säga, förstår förutsättningarna.

Spårvagnshallarna [ratings id=”593″]
Duktiga Spårvagnshallarna är en helt idealisk plats för dagliga konferenser. Allt på Spårvagnshallarna är fokuserat på mötet mellan människor. Du hittar inga ”upplevelser” av typ vinprovning och kajakpaddling här, däremot en konferensanläggning med en hjärta som klappar för professionalism, service och effektiva konferenser.

lasmer

Ingenjörshuset Citykonferenser [ratings id=”644″]
På Ingenjörshuset Citykonferenser finns 13 lokaler att boka, samt alla resurser som behövs för en effektiv dagkonferens. Överhuvudtaget är hela upplägget på Citykonferens som gjort för effektiva möten och kommunikation. Och som vi påpekat är det a och o att boka en konferensanläggning för dagkonferens som verkligen förstår vikten av att optimera alla tillgängliga resurser.

lasmer

Haga Forum[ratings id=”796″]
På många sätt erbjuder Haga Forums mötesfaciliteter det bästa av flera världar. Dels är det en estetiskt intressant miljö, där besökarna, kan njuta av modern konst. Dels är det en plats som uppmanar till avkoppling och ro, inte minst som en del av Nationalstadsparken, med allt vad det innebär att sköna omgivningar och vackra vyer över Brunnsviken.
lasmer
World Trade Center [ratings id=”634″]
WTC är en annan given resurs för dagkonferenser i centrala Stockholm – här hittar du ett stort utbud av olika möteslokaler, samt en personal som tillhör landets absoluta topp när det kommer till service och planering av konferenser. Och vikten av planering får aldrig underskattas när det kommer till att iscensätta en lyckad konferensdag.

lasmer

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Powered by WordPress. Designed by WooThemes