Engsholm

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Engsholm

För dig som tröttnat på konventionella konferensermiljöer och inte står ut med tanken på ännu ett möte med whiteboard, mineralvatten och poänglösa powerpoint-presentationer, är Engsholm konferensanläggning ett utmärkt alternativ.

Det är kanske inte helt rättvist att kalla Engsholm för en konferensanläggning. Engsholm är nämligen ett slott med anor som sträcker sig tillbaks till 1300-talet. Till alla konferensbokares stora lycka drivs slottet numera som ett exklusivt konferenshotell. För att förtydliga så ligger slottet i Södertälje Kommun, cirka 45 minuter från centrala Stockholm. Har talar vi alltså om en konferensmiljö som snarare andas natur och avkoppling än storstadshets och larm. På Engsholm konferensanläggning kan ni hålla konferensmöten i slottet eller på strandataljén. Slottet är precis som det låter: en underbar miljö där konferensdeltagarna får chansen att vistas i lokaler som andas både historik, stil och personlighet. Det här är en plats för, som Engsholm själv uttrycker det på sin hemsida, konferenser med själ. Strandataljén är en plats för möte vid vattnet, kanske med en grillbuffé på bryggan eller ett par öl i den vedeldade bastun. Helt i linje med det majestätiska konceptet i övrigt serverar restaurangen på Engsholm mycket vilt. Restaurangen är förövrigt Krav-märkt och håller mycket hög klass.


huset
Adress:
Engsholms Slott AB
Mörkö
153 93 MÖRKÖ
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.engsholm.se
Epost: info@engsholm.se
Telefon: 08 551 551 00


Visa större karta

Konferenslokaler
5
Grupprum
13
Maxantal konferens
60
Enkelrum
20
Dubbelrum
14
Antal bäddar
88

engsholm-skarm

Tyck till

Har du bokat konferens på Engsholm i Stockholm? Uttryck din åsikt genom att rösta här nedanför från 1-10!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes