Företagsevent Stockholm

Få förslag från flera olika eventanordnade

Letar du efter idéer och resurser för ett företagsevent i Stockholm? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här nedanför. Du väljer bara Event/Mässa/Utställning i scrolllistan ”typ av konferens” och beskriver vad ni har tänkt er för upplägg. Därefter får ni offerter och förslag från flera olika anordnare.

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Hamburger Börs

Hamburgerbörs är platsen för dig som vill boka ett företagsevent i Stockholm där upplevelser, musik, mat och dryck står i fokus. Och här pratar vi om absolut toppklass i alla enskilda segment. Att arrangera ett företagsevent på Hamburgerbörs innebär att du får tillgång till eliten av Sveriges showartister; att du får chansen att sätta samman en event med människor som verkligen brinner för upplevelser man aldrig glömmer. Här finns plats för upp till 1000 personer och flera lokaler att tillgå.

Läs mer om Hamburger Börs.

Catch and Relax

catch and relaxDet är ingen överdrift att påstå att Catch & Relax är ett företag med en väldigt tydlig nisch inom företagsevent. Catch & Relax erbjuder fiskarrangemang vilket innebär att du och resten av företaget får ge er ut i skärgården på ett genuint fiskeäventyr. Alltsammans arrangerat av professionella guider med lång erfarenhet av att fånga fisk i skärgården – samt en diger nautisk utbildning. Kort sagt: de här människorna kan det här med fisk och hav. Beroende på väder och vind så tar Catch & Relax runt er på olika platser i skärgården och delar med sig av sin kunskap. Ett företagsevent med fokus på teambuildning, utbildning, hav och gemenskap!

Hemsida: www.catchrelax.se

Creative Events

creativeeventsBehöver du hjälp med att arrangera ditt sevent? Kanske behöver du någon som tar tag i taktpinnen och dirigerar projektet i rätt riktning. Eller kommer med nya idéer och förslag. Vad det nu än må vara så kan vi varmt rekommendera Creative Events. Varför? Jo, för att detta är ett företag vars expertis är helhjärtat fokuserad på att arrangera events, stora som små – och som har en diger erfarenhet av detsamma. Här kan du få hjälp med allt ifrån idéer och planering, till arrangemang, bokning och genomförande.

Hemsida: www.creativeevents.se

Upp & Ner Upplevelser

Vill du arrangera ett event där upplevelser och aktiviteter står i centrum är Upp & Ner Upplevelser ett utmärkt val. Här kan du boka fartfyllda happenings för ditt event av alla möjliga slag. Kultur och nöje, äventyr i luften eller i vattnet, mat & dryck, sport och spänning – ja, på Upp & Ner kan du boka det mesta som är värt att uppleva och göra ditt företagsevent till en stund som deltagarna aldrig kommer glömma.

Hemsida: www.uppner.se

Improvisationsteater

Humor, igenkänning och överraskning är 3 utmärkta kryddor för ett lyckat företagsevent och vänder du dig till Improvisationsteatern kan du få alltsammans serverat på samma tallrik. Precis som namnet avslöjar sysslar Improvisationsteatern med ett slags spontanteater och föreställningar sprungna ur nuet: för er som företag kan det exempelvis innebära en föreställning om er arbetsplats, om en ”skräckdag” på jobbet, eller bara en rolig sång till chefen….eller något annat passande tema.

Hemsida: www.improvisationsteater.se

Powered by WordPress. Designed by WooThemes