Grand Hotel

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Grand Hotel
Att förlägga konferensen till anrika Grand Hotel är att göra sig själv och företaget en stor tjänst.

Inte bara för det utmärkta lägets och de vackra lokalernas skull. Utan också för att här finns kunskapen och personalen som verkligen vet att leverera konferenser, events och möten av högsta kaliber. På Grand hotel får ni tillgång till en helt egen stab av konferenspersonal, som är behjälpliga både innan, under och efter mötet. Och om ni hyr någon av hotellets större lokaler så ingår alltid tekniker i paketet. Därutöver finns en rad andra kompetenser vid behov, såsom köksmästare, snickare, projektledare och florister – för att nämna några.

Rent utrymmesmässigt finns här plats 650 personer på en och samma tillställning, fördelat på 20 konferenslokaler och 5 grupprum (i Vinterträdgården finns det plats för 800 personer i ”mingel” eller ”cocktail”.) Miljön är i alla avseenden av högsta klass, där fantastiskt Spegelsalen utgör en slags essens av hotellet med sina överdådiga plafondmålningar och enorma kristallkronor. En konferenslokal värdig en kung eller drottning.

Ett evenemang på Grand Hôtel kan vara grandiost eller ackompanjerat av historiens vingslag. Men det kan också vara litet och intimt, eller hypermodernt och högteknologiskt. Våra projektledare… är alltid beredda att hjälpa till. Hör gärna av er så börjar vi planera.


huset
Adress:
Grand Hotel
Södra Blasieholmshamnen 8
103 27 Stockholm
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.grandhotel.se
Epost: info@grandhotel.se
Telefon: 08 – 679 35 00


Konferenslokaler
20
Grupprum
5
Maxantal konferens
650
Enkelrum
38
Dubbelrum
292
Antal bäddar
447

gh


Tyck till
Har du bokat konferens på Grand Hotel? Uttryck din åsikt och rösta från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.