Hamburger Börs Konferens

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Hamburger Börs Konferens

Välkända Hamburger Börs är sannolikt den ultimata platsen för händelserika citykonferenser. Med djupgående rötter i det Stockholmska kroglivet, som sträcker sig långt tillbaks i tiden, står Hamburger Börs för något helt unikt och genuint i svenskt nöjesliv.

Här har världsartister upprätt, kändiseliten festat och människor från hela världen njutit av högklassig underhållning och makalösa shower i hundratals år. Med andra ord: för dig som vill boka en händelserik konferens i Stockholms City har Hamburger Börs allt du behöver och lite till. Här får du tillgång till Sveriges mest erfarna team för minnesvärda events; vare sig du tänkt dig ett intimt möte av hög klass eller en fullskalig konferens kan Hamburger Börs möta – och överträffa – dina krav. Med plats för upp till tusen gäster i två vackra våningsplan råder därtill ingen brist på plats. Ett populärt koncept för konferenser på Hamburger Börs är att kombinera affärsmötet med någon form av populär middagsunderhållning – vanligen i form av ett kvällsevenemang. Då får du möten, mat, dryck och underhållning i ett enda härligt paket. Givetvis kan du också vända dig till Hamburger Börs för unika, skräddarsydda konferenser och evenemang. Teamet på Wallmans Salonger är vana vid att skapa events som man aldrig glömmer.


huset
Adress:
Hamburger Börs
Jakobsgatan 6
111 52 Stockholm
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.hamburgerbors.se
Epost: info@hamburgerbors.se
Telefon: 08-78 78 500


Konferenslokaler
3
Grupprum
N/A
Maxantal konferens
1000
Arrangerar events
Ja
Dagkonferenser
Ja
Antal bäddar
N/A

hamburgerbors


Tyck till om Hamburger Börs Konferens
Har du bokat konferens på Hamburger Börs?
Uttryck din åsikt och rösta från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes