Konferensanläggningar

Konferensanläggningar

Ingenjörshuset Citykonferens

[ratings id=”644″]
På Ingenjörshuset Citykonferens i centrala Stockholm finns en av stadens mest populära konferensanläggningar för både små och stora möten.
lasmer
Hamburger Börs

[ratings id=”612″]
Med djupgående rötter i det Stockholmska kroglivet står Hamburger Börs för något helt unikt och genuint i svenskt nöjesliv – även möten och konferenser.
lasmer
Långholmen Konferens

[ratings id=”628″]
För dig som letar efter en annorlunda konferensfacilitet i närheten av Stockholm med det ”lilla extra”, så kan Långholmen Konferens vara värd att titta närmare på.
lasmer
Spårvagnshallarna

[ratings id=”593″]
Spårvagnshallarna är kanske stället för dig som vill boka en konferens där fokus ligger på diverse ”aktiviteter” såsom exempelvis kanotpaddling, forsränning eller klättring.
lasmer
Clarion Hotell

[ratings id=”580″]
På Clarion Hotel Sign finns ett mycket tydligt fokus på en helhetsupplevelse. Den totala kapciteten är 1000 konferensgäster uppdelat i olika mötesrum.
lasmer
Engsholm

[ratings id=”639″]
För dig som tröttnat på konventionella mötesmiljöer och inte står ut med tanken på ännu en powerpoint-presentation, är Engsholm ett utmärkt alternativ.
lasmer
Skåvsjöholm

[ratings id=”518″]
Skåvsjöholm är en modern anläggning strax utanför Stockholm som lyckats förena det bästa av två världar: modern teknik i en miljö som andas lugn och harmoni.
lasmer
Steningevik

[ratings id=”623″]
Det är ingen överdrift att hävda att Steningevik är en mötesanläggning som har allt. Här serveras synnerligen rustik mat & dryck, något som går i linje med filosofin i övrigt.
lasmer
c/o Häringe Slott

[ratings id=”775″]
Det är definitivt inte för mycket sagt om vi hävdar att Häringe Slott erbjuder en unik konferensmiljö. Med rötter i 1700-talet är det här slottet något alldeles extra.
lasmer
Aronsborgs Konferenshotell

[ratings id=”772″]
Aronsborgs credo lyder ”Kärlek, omtanke och choklad”, vilket bland annat syftar på den egna chokladtillverkningen och trevliga Chocolate Bar, som ingår i Event Courten.
lasmer
7A Centralen

[ratings id=”755″]
Precis som namnet avslöjar är det här en konferensanordnare med läge vid centralen i Stockholm. På så vis är 7A Centralen en optimal anläggning för konferenser i ”farten”.
lasmer
WTC Konferenser

[ratings id=”634″]
För dig som är på jakt efter en konferensanläggning där professionalism, effektivitet och klass är viktiga ledord är World Trade Center ett ypperligt alternativ.
lasmer
Krägga Herrgård

[ratings id=”782″]
Oavsett om du kallar Krägga Herrgård för en tillflyktsort, magnifik herrgård eller bara tänker på den fantastiskt naturomgivningen, så är det här en plats för kreativa möten.
lasmer
Grand Hotell

[ratings id=”785″]
Att förlägga konferensen till anrika Grand Hotel är att göra sig själv och företaget en stor tjänst. Inte bara för det utmärkta lägets och de vackra lokalernas skull.
lasmer
Gällöfsta Konferens

[ratings id=”791″]
Den perfekta platsen för inspirerande citykonferenser. Så skulle man kunna beskriva Gällöfsta, beläget mitt i det pulserande Stureplanska hjärtat.
lasmer
Haga Forum

[ratings id=”796″]
På många sätt erbjuder Haga Forums mötesfaciliteter det bästa av flera världar.Dels är det en estetiskt intressant miljö, där besökarna, kan njuta av modern konst.
lasmer
Högberga Gård

[ratings id=”800″]
Miljön på Högberga Gård kan bäst beskrivas som vacker. Beläget precis vid foten av Östersjöns ringlande vatten har den här gården en magnifik utsikt, som slår det mesta du sett.
lasmer
Lustikulla Konferens & Event

[ratings id=”808″]
Stora konferenser, kortare dagsmöten – eller någonting mittemellan. På Lustikulla konferens och Events vid Liljeholmsbrons fäste finns alla förutsättningar för inspiration och nya idéer.
lasmer
Piperska Muren

[ratings id=”811″]
Piperska Muren är från början en malmgård uppförd på Kungsholmen i under 1600-talet (cirka 10 minuters gångväg från Stockholms Central och Arlandabanan). Här finns det mesta för konferensen.
lasmer
Skepparholmen Nacka

[ratings id=”796″]
I alla avseenden är Skepparholmen Nacka en anläggning med ett utbud. Både vad gäller lokaler, aktiviteter och den kulinariska paletten. En sådär tjugo minuter från city ligger denna fina anläggning.
lasmer
VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Powered by WordPress. Designed by WooThemes