Långholmen Konferens

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Långholmen Konferens

För dig som letar efter en annorlunda konferensfacilitet i närheten av Stockholm med det där ”lilla extra”, ja, då kan Långholmen Konferens vara värd att titta lite närmare på.

Säkert förknippar du som många andra Långholmen med det gamla fängelset. Och det är helt riktigt. Det är samma lokal, samma plats. Skillnaden är dock att numera är Långholmen en plats för att sätta tankarna fria, en plats för kommunikation, inspiration och intressanta möten. En idealisk konferensanläggning med andra ord. Historiken för Långholmen färgar naturligtvis av sig på konferensanläggningens tematik. Och det är bland annat detta som Långholmen till en så speciell plats; en konferensanläggning med stark personlighet som samtidigt erbjuder alla moderniteter för effektiva möten. Omgivet av Riddarfjärdens grönområden, parker och promenadstråk är lugnet och naturen alltid nära, men också tekniken. Varje konferenslokal är utrustat med både trådlöst Internet och trådat, moderna LCD projektorer för proffsiga presentationer och annan behövlig teknik. Lägg därtill att Långholmens konferens kan stoltsera med Södermalms enda Svanen-certifierade restaurang, erbjuder massor av roliga aktiviteter i anslutning till konferenser, samt fri parkering och service i toppklass. Det ska också nämnas att Långholmen har flera konferenslokaler att tillgå, maxantal för en enda sittning är 80 personer i biosittning.


huset
Adress:
Långholmen Konferens
Alstaviksvägen 19
117 33 Stockholm
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.langholmen.com
Epost: info@langholmen.com
Telefon: 08-720 85 00


Konferenslokaler
8
Grupprum
9
Maxantal konferens
80
Enkelrum
90
Dubbelrum
13
Antal bäddar
254

langholmen

Tyck till
Har du bokat konferens på Långholmen i Stockholm? Uttryck din åsikt genom att rösta här nedanför från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes