Olika typer av konferensanläggningar

För dig som letar efter en konferensanläggning finns många alternativ att beakta. En källa till inspiration är mångfalden.

Idag finns det massor av anläggningar för dig som ska boka konferens i Stockholm med omnejd. Och för att kittla din kreativitet och bredda ditt perspektiv tänkte vi ge förslag på lite olika ”teman”.

1. Konferens på Slott eller Herrgård

Denna typ av konferensanläggningar är gängse belägna i vackra omgivningar och inte sällan med sjö- eller havsutsikt. För dig som funderar på att boka konferens passar Slott eller Herrgård utmärkt för möten och konferenser som är tänkta att inspirera. Att hålla konferens på slott och herrgård är också ett idealiskt val för möten och konferenser som kräver ett mått av avskildhet och diskretion. Ofta är servicen hög, maten god och närheten till naturen avkopplande för kropp och själ.

2. Spahotell

Avkoppling, stressfritt och härliga kroppsbehandlingar är Spahotellets särskilda signum och ett alternativ för dig som verkligen vill lyxa till det för konferensdeltagarna. Ett konferens på ett Spahotell bokar man för att ge deltagarna chans att samla krafter eller/och återhämta sig efter stressiga tider. Du kan läsa mer om konferens på spahotell på den här sidan

3. Flygplanshotell

För korta, effektiva konferenser, när deltagarna kommer från olika platser i Sverige (eller världen), passar en konferens på ett flygplanshotell perfekt. Fördelarna är många. Exempelvis behöver man inte lägga ner extra tid på att ta sig in till city eller till en avsigkommen konferenslokal, utan kan hålla i konferensen direkt. Mötet blir effektivt, och när det är klart kan man lät ta sig hemåt, eller till nästa plats. Ett riktigt bra flygplanshotell i Stockholm är exempelvis Radisson SAS Sky Hotel City, samt flera i närheten av Arlanda.

4. På Tåg

Att effektivisera och spara tid är de främsta skälen till att konferera på ett tåg. Exempelvis kan man hyra en hel konferensvagn med plats för 20-30 gäster. En konferensvagn är helt enkelt en slags mobil möteslokal med all behövligt utrustning, samt mat och dryck. För dig som representerar ett större företag och vill hålla en tågkonferens för flera hundra, går det utmärkt att hyra en helt tåg. Då bestämmer du tidtabellen själv. Vi intresse kan du läsa mer på SJevent.se

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes