Piperska Muren

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Piperska Muren
Piperska Muren är från början en malmgård uppförd på Kungsholmen i under 1600-talet (cirka 10 minuters gångväg från Stockholms Central och Arlandabanan).

1694 köptes byggnaden greve Carl Piper och tio år senare lät grevens hustru Christina Törnflycht uppförde en hög tegelmur runt byggnaden – därav ”Piperska Muren”. Den huvudsakliga användningen av Piperska muren är idag som konferens-och eventanläggning, en mycket populär sådan. Kanske framförallt för den unika miljön. Här kan ni konferera i Bellmansalen, Spegelsalen och Gustav III:s Sal eller i stora Bankettsalen som klarar av en sittning på upp till 300 personer.

Tekniskt sett finns här det mesta att tillgå, och om ni har några specifika önskemål eller krav så samarbetar konferensanläggningen med några av Stockholm bästa teknikbolag. På den kulinariska fronten erbjuds prisvärda och välsmakande middagspaket av högsta kvalitet.

Med 70 kristallkronor i huset har du som konferensbokare en unik anläggning som automatiskt ger dig kreativiteten som krävs för lyckade möten. Kombinationen och planlösningen av våra lokaler gör att ni aldrig har långt från extra föreläsningssalar och grupprum.


huset
Adress:
Piperska Muren
Scheelegatan 14
112 28 Stockholm
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.piperskamuren.se
Epost: info@piperskamuren.se
Telefon: 08-545 538 30


Konferenslokaler
11
Grupprum
4
Maxantal konferens
320
WiFi
Ja
Restaurang
360
Handikappanpassat
N/A

piperska

Tyck till
Har du bokat konferens på Piperska Muren? Uttryck din åsikt genom att rösta här nedanför från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes