Skåvsjöholm Möten och Upplevelser

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Skåvsjöholm Möten och Upplevelser

Skåvsjöholm är en modern konferensanläggning strax utanför Stockholm som lyckats med konsten att förena det bästa av två världar: modern teknik för effektiva möten i en miljö som andas lugn, ro och harmoni.

Skåvsjöholm konferens hittar du i Stockholms skärgård. Avståndet från centrala Stockholm är ungefär 25-30 minuter, från Arlanda cirka 35 minuter. Det går även att åka båt hit från Nybrokajen. Här erbjuds 16 konferens-och mötesrum i olika storlekar. Största rummet rymmer 110 deltagare. Du kan surfa trådlöst i hela anläggningen och de flesta gäster har möjlighet av övernatta i gästrum med utsikt över skärgården. Skåvsjöholm har även en härlig relaxavdelning med bubbelpool och bastu för både herrar och damer. Och för det konferensgäng som vill ha fart, fläkt och roliga aktiviteter finns en digert smörgåsbord att utforska. Uppdragsjakter, närliggande golffaciliteter, RIB-båtar, whiskyprovning – för att nämna några populära upplevelser. En annan anledning till varför många väljer Skåvsjöholm när det är dags för konferens är maten och drycken. Vi behöver inte gå in på några detaljer, utan låt oss bara konstatera att här har du möjlighet att njuta av prisbelönt mat av ypperlig kvalitet med tillhörande drycker. Bland annat har man en egen sommelier som gärna delar med sig av vintips till maten.


huset
Adress:
Skåvsjöholm
Skåvsjöholmsvägen 80
184 94 Åkersberga
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.skavsjoholm.se
Telefon: 08-540 267 00
Epost: info@skavsjoholm.se


Konferenslokaler
6
Grupprum
11
Maxantal konferens
110
Enkelrum
81
Dubbelrum
10
Antal bäddar
101

skavskarm


Tyck till
Har du bokat konferens på Skåvsjöholm i Stockholm? Uttryck din åsikt genom att rösta här nedanför från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.