Skepparholmen Nacka

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Skepparholmen Nacka
En sådär tjugo minuter från city hittar du denna underbara konferensanläggning, beläget med Saltsjöns vackra vatten precis utanför dörren.

I alla avseenden är Skepparholmen Nacka en anläggning med ett utbud. Både vad gäller lokaler, aktiviteter och den kulinariska paletten. Man skulle kunna uttrycka det som så här: oavsett om ni söker en miljö för avkoppling och ro, eller står i begrepp att projektera en storkonferens, så är Skepparholmen en utmärkt resurs. Här finns bland annat en fullskalig spa-anläggning med pooler, bastu, gym och massor av härliga behandlingar att åtnjuta. Med också en rad roliga aktiviteter som anpassas efter säsongen. Vår och sommar kan ni paddla kanot, testa laserduveskytte eller prova flottbygge (utmärkt aktiviteter för teambuildning) och på höst och vintern finns exempelvis isskulptering, skidskytte och ”olympiaden” på listan. Vad gäller konferensen finns god kapacitet. Största rummet kan ta emot upp till 140 deltagare på en och samma gång, men här finns också en rad mindre grupprum.

Vi har allt ni behöver för effektiva och kreativa konferenser. Med vårt blodsockersäkra koncept håller sig deltagarna pigga och alerta hela dagen. Dessutom lägger vi stor vikt vid vårt miljöarbete och är naturligtvis Svanenmärkta.


huset
Adress:
Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-Boo
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.skepparholmen.se
Epost: info@skepparholmen.se
Telefon: 8-747 65 00


Konferenslokaler
11
Grupprum
8
Maxantal konferens
140
Enkelrum
60
Dubbelrum
42
Antal bäddar
144

skepparholmen

Tyck till
Har du bokat konferens på Skepparholmen Nacka? Uttryck din åsikt genom att rösta här nedanför från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes