Spårvagnshallarna

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Spårvagnshallarna

Spårvagnshallarna är kanske stället för dig som vill boka en konferens där fokus ligger på diverse ”aktiviteter” såsom exempelvis kanotpaddling, forsränning eller klättring.

Är du däremot ute efter en anläggning i Stockholm city där mötet mellan människor står i centrum och där professionalism och engagemang är viktigt; ja då är Konferens Spårvagnshallarna stället i din smak. Allt i dessa konferenslokaler andas ett enda syfte. Att människor ska mötas. Att människor ska utbyta kunskap och erfarenheter. Allt från de ljusa, skandinaviska träslagen i inredningen, de luftiga lokalerna, de ergonomiskt anpassade möblerna för bästa komfort, är avsedda att skapa maximala förutsättningar för bra möten och konferenser. Likaså erbjuder Spårvagnhallarna alla de tekniska förutsättningar som behövs för effektiva konferenser. Varje konferensrum är utrustade med overhead, whiteboard, overhead, block och pennor; samtliga rum har höghastighetsbredband och möjlighet att trådlös uppkoppling via Telia Homerun. Totalt finns 11 konferenslokaler tillgängliga, i ytor från 12-160 kvadratmeter. Den största lokalen, ”Spårvagnen”, har kapacitet för en biosittning om 130 personer. I denna lokal finns även storbildsprojektor, diaprojektorer, ljudanläggning, och projektionsduk mm tillgängligt.


huset
Adress:
Spårvagnshallarna
Birger Jarlsgatan 57 A
113 81 Stockholm
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.sparvagnshallarna.com
Epost: info@sparvagnshallarna.com
Telefon: 08 – 152244


Konferenslokaler
10
Grupprum
Ja
Maxantal konferens
130
Arrangerar events
Ja
Dagkonferenser
Ja
Antal bäddar
Ej hotell

sparvagn-skarm


Tyck till
Har du bokat konferens på Spårvagnshallarna? Uttryck din åsikt och rösta från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.