Steningevik Konferens

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Steningevik Konferens
Det är ingen överdrift att hävda att Steningevik är en mötesanläggning som har allt.

Här serveras synnerligen rustik mat & dryck, något som går helt i linje med konferensanläggningens övergripande filosofi. Här kan du njuta av naturliga råvaror som följer säsongen och den lokala produktionen, utvalda viner (sommelier finns på plats för att ge dig vintips vid behov), rättvisemärkt kaffe och te och ett kök som i sin helhet bara kan betecknas som toppklass. Men detta är inte bara en plats för god mat och avkoppling. För er som söker en konferens laddad med upplevelser råder ingen brist. Steningevik har själv flera intressanta aktiviteter att välja mellan. Exempel? Ja, vad sägs om Segway, Lådbilsbygge, Flottbygge, Rally, Uppdrag och Vedeldade badkar. Dessutom samarbetar Steningevik med flera duktiga aktivitetsbolag. Med andra ord: oavsett om ni söker en konferens för avkoppling och återhämtning, eller kick-off och kraftag, kan Steningevik möta era önskemål. Steningevik är beläget i en minst sagt naturskön inramning precis vid Mälaren; avståndet till Stockholm City beräknas till ungefär en halvtimme och från Arlanda är det bara åtta minuter. Detta är också en konferensanläggning som fokuserar på det rustika och personliga – i allt från service och inredning, till mat och dryck.


huset
Adress:
Steningevik
195 91
Märsta
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.steningevik.se
Epost: info@steningevik.se
Telefon: 08-591 231 50


Konferenslokaler
13
Grupprum
Ja
Maxantal konferens
100
Arrangerar events
Ja
Övernattning
Ja
Antal hotellrum
51

steningevik


Tyck till
Har du bokat konferens på Steningevik? Uttryck din åsikt och rösta från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes