try

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

Så tycker användarna:

omdomen

Jag kände mig helt tom på idéer och inspiration när det var dags att boka konferens. Som av en slump trillade jag in på konferenserstockholm.nu och kände att jag inte hade något att förlora på att prova deras offertförmedling (det var ju gratis…). Och det är jag glad att jag gjorde. Inom ett par dagar hade jag flera offerter och anbud att välja mellan, vilket till slut ledde fram till en riktigt lyckad konferens i skärgården. Rekommenderas varmt!

Amanda N., Personalansvarig, EcoMedia i Stockholm

omdomen

Det var mest av nyfikenhet som jag vill pröva och för att få lite nya idéer. Vi var cirka 30 stycken som skulle träffas för teambuildning och konferens under två dar och med inte så mycket mer info än så fick jag flera bra förslag från fyra olika konferensanläggningar. Det blev till slut mycket bra och det sparade mej mycket tid att låta konferensanordnarna själv komma med offerter. Kommer definitivt att använda den här tjänsten igen.

Christian W., ägare, Media & Managementkonsulterna, Solna

Powered by WordPress. Designed by WooThemes