Vanliga Frågor (FAQ)

Vanliga Frågor

Kan vi boka konferens hos er?
Nej. Vi driver inte en konferensanläggning. Vi är en förmedlingssida, vilket innebär att vi som samlar, listar och tipsar om konferensanordnare i Stockholm med omnejd. Detta gör vi bland annat genom att erbjuda våra besökare en gratis offertförmedlingstjänst som du kan läsa mer om här.


Vi skulle vilja synas på den här sidan. Hur gör vi?
Skicka ett meddelande och skriv vad ni har tänkt er. Kontaktuppgifter hittar ni på den här sidan.


Vilken är Stockholm bästa konferensanläggning?
Det beror helt och hållet på vilket syfte ni har med konferensen. Vissa anläggningar är väldigt duktiga på teknik, andra på underhållning, somliga på avkoppling – och så vidare. Hela poängen är alltså att försöka hitta en konferensanläggning som passar ert syfte.


Vi behöver hjälp med förslag på konferenslokal – kan vi kontakta er?
Absolut. Hela poängen med vår offertförmedling är att ni ska få förslag från flera olika konferensanordnare. Och sedan i lugn och ro kunna jämföra, fundera – och välja den ni tycker passar bäst.
Skicka en förfrågan via formuläret den här sidan.

Vad är viktigt att tänka på när man fyller i sin förfrågan?
Givetvis att lämna korrekta uppgifter. Ni behöver inte ha en färdig tanke om er konferens, men principen är att ju mer detaljerade uppgifter ni kan lämna, desto mer ”träffsäkra” offerter får ni. Men, som sagt, ni kan använda förmedlingstjänsten även som ett sätt att snabbt komma i kontakt med olika anordnare. Och därefter diskutera fram en bra lösning.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes