WTC Konferens

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT KONFERENSANLÄGGNING. GRATIS. SNABBT. OCH UTAN KRAV.

Letar du efter en konferensanläggning? Vill du få förslag från flera olika konferensanordnare? Ta hjälp av vår smarta offertförmedling.

Så här går det till:

1. Fyll i formuläret. 2. Ta emot förslag från Stockholms bästa konferensanläggningar.
3. Välj det förslag som passar bäst.

Företagets namn:

Typ av konferens:

Antal deltagare (cirka):

Datum för konferensen:

Beskriv uppdraget:

Kontaktuppgifter:

Namn:

Epost:

Telefon:

WTC Konferens

För dig som är på jakt efter en konferensanläggning där professionalism, effektivitet och klass är viktiga ledord är World Trade Center i Stockholm ett ypperligt alternativ.

Vi vågar utan vidare betänkligheter till och med påstå att WTC konferensanläggning står sig väl i konkurrensen både i Stockholm och internationellt. Med utrymme för både små och riktigt stora konferenser, 16 lokaler för mellan 4-170 personer, samt en totalkapacitet som klarar av större konferenser och events för över tusen personer (max 1200), är det här en resurs som klarar av det mesta i konferenssegmentet. Med läge mitt i Stockholm City vid Kungsbron är WTC dessutom en utmärkt knutpunkt. Följaktligen närliggande och lätt att hitta till både för den infödda Stockholmaren som för den långväga gästen.En annan viktig anledning att boka WTC som konferensanläggning är den för konferenser så viktigt treenigheten: service, mat och dryck. Och i detta avseende lämnar WTC verkligen inget att önska. Restaurangen är Svanenmärkt vilket borgar för kvalitet och fräscha råvaror som följer säsongen, servicen styrs av ledord såsom värdskap och kvalitet – vilket rent praktiskt utmynnar i en konferensmiljö som andas service av internationell klass. En av Sveriges bästa konferensanläggningar helt enkelt.


huset
Adress:
World Trade Center Stockholm
Klarabergsviadukten 70
10724 Stockholm
uppgifter
Uppgifter:
Hemsida: www.wtc.se
Epost: info@wtc.se
Telefon: 08-700 45 00.


Konferenslokaler
16
Grupprum
6
Maxantal konferens
170
Events
Upp till 1200
WiFi
Ja
Max Restaurang
500

wtc

Tyck till
Har du bokat konferens på WTC i Stockholm? Uttryck din åsikt genom att rösta här nedanför från 1-5!
[ratings]


Få offerter från flera anläggningar
Vill du få prisförslag och komma i kontakt med flera konferensanordnare samtidigt? Använd vår kostnadsfria offertförmedling här. Då får du snabbt flera offerter som du kan jämföra i lugn och ro – och välja den som passar bäst.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes